Norsk English

Billetter til sjørøvertoktet på nett

Lørdag 18. juni under Hardanger trebåtfestival i Norheimsund seiler Mathilde tre sjørøvertokt. De har i alle år vært veldig populære og alle tokt har vært utsolgte i mange år. Forventningsfulle unger og foreldre har stått i billettkø foran hvert tokt. Stor har skuffelsen vært når en ikke har fått tak i billetter. I år skal vi unngå skuffa unger på kaien. Vi selger billettene på nett.

Nå kan en sikre seg billett og allerede nå begynne å glede seg til tokt med sjørøverkaptein Olav, uten å være redd for å ikke få billett.

Når toktet starter samler Olav alle rundt seg og planlegger et raid mot sjørøverborgen på Kaldestad. Mathilde avfyrer kanonskudd når vi går inn mot borgen. Så er det angrep med 50 små sjørøvere. Selvsagt vinner Olav tilbake skatten som blir delt og fortært i felleskap. Vel fornøyde går vi tilbake til Norheimsund sentrum med Mathilde. Det hele er et lite eventyr for ungene, også er det kjekt for de voksne.

Billetter til sjørøvertokt kl 11 finner du her:

www.deltager.no/sjorovertokt11

Sjørøvertokt kl 13 finner du her:

www.deltager.no/sjorovertokt13

Sjørovertokt kl 15 finner du her: 

www.deltager.no/sjorovertokt15

 

  

 Flere bilder